ESAB Jig & Tool védelem

Az ESAB Jig & Tool védelem megnöveli a gázterelő és áramátadó élettartamát, és rendkívűl hatásos védelmet nyújt a hegesztő készülékek elemei számára. A felszórt folyadék gyorsan szárad, és egy hőálló réteget (1300 Celsius fok) hagy maga után, amely aztán nem ég le. Csupán egy kevés fröcskölés megtapadni a felületen, amelyet aztán egy gyengéd mozdulattal el lehet távolítnai.

 

ESAB Pre-Weld fröcskölés gátló

Az ESAB Pre-Weld készítmény sokkal több, mint egy hagyományos fröcskölés tapadás gátló folyadék. Az ESAB-nak sikerült egy olyan terméket kifejlesztenie, amelyben az aktív összetevő koncentrációja sokkal nagyobb, mint bármely más, kapható készítményben. A termék nem párolog el a munkadarab felületéről, ezáltal rendkívüli védettséget nyújt a munkadarab minden szögletében. A termék növényi olajat tartalmaz és teljesen biztonságos, nem tartalmaz veszélyes/ártalmas alkotókat. A folyadék abszoult szilikon mentes és vízben oldódik, nem okoz problémát a következő festésnél vagy más felületkezelésnél.A szórópalack 600ml aktív folyadékot tartalmaz, oldószer nélkül. A folyadék egy a palack belsejében található alumínium zsákban van. A zsákot körülvevő nyomás kényszeríti ki onnan a folyadékot, ha a szelepet megnyitjuk. Ezáltal a palack tartalma annak bármilyen pozíciójában htákonyan kiszórható. FOntos, hogy a palackból csak aktív folyadék távozik, ez az, amely a terméket oly hatékonnyá teszi.Nemesacél hegesztésekor az ESAB Pre-Weld használata révén megtakarítható a pácpaszta használata. Ha a folyadékot hegesztés előtt alkalmazzuk, majd a munkadarab lehülése után megismételjük a kezelést, az elszíneződés egyszerűen eltávolítható egy a felületet nem dörzsölő anyaggal.

 

ESAB Fröcskölésvédő

Az ESAB fröcskölésvédő meghosszabbítja a gázterelő és az áramátadó élettartamát. Használatához be kell mártani a pisztolyt a folyadékba, és hagyni kell megszáradni. A folyadék egy hőálló réteget képez, amely megakjadályozza a fröcskölés odatapadását. A műveletet egy 8 órás műszakban 2-3-szor kell megismételni a teljes védettség érdekében. Eltérően más termékektől, az ESAB Fröcskölésvédő alkalmazásakor nem fog tapasztalni porozitási hajlamot, amelyet a vegyszer hegfürdőbe cseppenése okozhat.

 

Weld marker készlet

A Weld Marker készlet három különböző színű iront tartalmaz, pirosat, zöldet és feketét. Az ironokat a legtöbb anyaghoz lehet használni.

 

Stain Flux

Gyökvédőpor

 

Stainclean

Pácpaszta

Vissza