Eco testcsatlakozó

A munkadarabbal jó érintkezést biztosító testcsatlakozó, amely két méretben kapható.

 

Mágenses testcsatalkozók

Az erősen tapadó mágneses testcsatlakozók ferromágneses anyagokhoz használhatók. A csatlakozók nagy érintkezési felületet biztosítanak, és kisebb melegedést a kevésbé laza csatalkozásnak köszönhetően.

 

MK 150, MP 200, MP 300 és MP 450

Az MK 150 teljesen horganyzott kivitelű testcsatlakozó, max. 50mm nyílással.Az MP 200, MP 300 és MP 450 robusztus testcsatlakozók erős szorítórugóval a jó érintkezés érdekében. A max. kinyílás az MP200 esetén 50mm, a többinél 60mm.

 

Testcsatlakozók forgó munkadarabokhoz

A K2 és PZ3 testcsatalkozókat a forgó testkábel csatlakozókhoz használjuk, hogy jó áramvezetést biztosítsunk a munkadarab és a testkábel között. A testcsatlakozókhoz használható a GA 800 is, amely kombináció jó megoldás nem forgó munkadarabok esetén nagy hegesztőáramok esetén.

 

Forgó testcsatalkozók

Optimális kézi vagy gépesített hegesztéshez, ahol kifogástalan testcsatlakozásra van szükség. Forgó munkadarabok számára a legbiztosabb megoldás a forgó testcsatalkozó alkalmazása. Több méretben kaphatók.A munkadarboz való csatlakoztatáshoz különleges szorítókészülék kapható (l. még Testcsatlakozók forgó munkadarabokhoz).

 

Vissza