Fix fogó

A hegesztőhuzalvég gyors és hatékony levágására, valamint visszaégett huzal eltávolítására. Eltávolítja a gázterelőben és az áramátadón összegyűlt fröcskölést, szerszámként használható az áramátadó, az adapter vagy a gázterelő cseréjekor

 

Megfigyelő tükör

Nemesacélból készült megfigyelő tükör rejtett varratok ellenőrzéséhez.

 

Murex kombinált palack szerszám

Murex gázhegesztő felszerelésekhez. Használható minden anyához, tömlőhöz és palackszelephez.

 

Drótkefék

Könnyű, egyszerűen használható acél drótkefék, fa nyéllel. Két három és négysoros kivitelben kaphatók.

 

SH2 és SH3 salakoló kalapácsok

Az SH2 salakoló kalapács különleges minőségű acélból készült, és kényelmes nyele van.Az SH3 kisebb kalapács véső és hegyes kialakítású csúcsokkal és acél nyéllel, amely műanyag burkolattal van ellátva.

 

HCB pneumatikus faragó kalapács

A nagy ütőenergiájú salakoló kalapács virtuálisan nem okoz vibrációt a kéz számára a beépített kiegyenlítő rendszer révén, amely elnyeli és visszarúgja a rezgést, ezzel mérsékli a külső vibrációt. Többféle véső kapható a HCB-hez, valamennyinek volfrám-karbid éle van és így hosszú élettartamot kínál.Három kölönböző véső kapható a HCB-hez. Valamennyi volfrám-karbid éllel rendelkezik, amely hosszú élettartamot és nagy pontosságot garantál.Keskeny véső: 15 mm normál salakoláshoz és tisztításhoz.Széles véső: 35 mm széles a fröcskölések eltávolításához és lángávágás utáni salakoláshoz.

 

Vissza