Jupiter, világos

Védőszemüveg fúráshoz, salakoláshoz és fémmegmunkáláshoz. Világos üveggel kaphatók. A szárak hossza állítható. CE megfelelőség az EN 166-F szerint.

 

Mars

Látogatói védőszemüveg alkalmi használatra. Nem sötétített polikarbonát látómező és szellőző szár. CE megfelelőség az EN 166-F szerint.

 

Saturn DIN 5

Védőszemüveg DIN 5 sötétítéssel gázhegesztéshez és forrasztáshoz. A szemüveg védőübetétje kopásálló és a szárak állítható hosszúságúak. CE megfelelőségű az EN 166/EN 175 szerint.

 

Venus DIN 5

DIN 5-ös sötétítésű védőszemüveg gázhegesztéshez és forrasztáshoz. A keret maximális védelmet nyújt a szem számára. E szemüveg szára állítható, a védőbetétje kopásálló anyagból készül. CE megfelelőségű az EN 166-F és EN 175 szerint.

 

Neptune

Védőszemüveg 5-ös fokozatú sötétítéssel gázhegesztéshez és lángvágáshoz. A Neptune belűlről szellőzött és felhajtható a védőüveg kerete. CE megfelelőség az EN 175/EN 166-F szerint.

 

Uranus

Védőszemüveg, amely optimálisan takarja a szemet. Alaklams gázehegesztéshez lángvágáshoz és forrasztáshoz. CE megfelelőség az EN 175 szerint.

 

Sí hegesztőszemüveg

Puha keretes szemüveg panoráma szűrővel, amely széles kitekintést enged. Szemüveghez is használható, sötétítési fokozat

 

Vissza