Origo Tech 9-13

 

Az Esab legújabb generációs pajzs családjának első tagja.Kiváló ár-érték arány, állitható a késleltetési idő,és az érzékenység is. A DIN fokozat kivülről állítható.Alkalmas minden hegesztési eljáráshoz (AWI is).

 

New Tech 6-13 ADC/9-13 ADC

 

Az ESAB New-Tech 9-13 és 6-13 ADC pajzsok új, szögfüggő kompenzációja (ADC) biztosítja, hogy az LCD kazetta látófelülete teljes szélességében és magasságában hasznosítható legyen a választott sötétítési fokozatban.A pajzs fizikai kialakítása olyan, hogy az orr és a száj környezetében nagyobb távolságokat biztosít, ezzel fokozza a kényelmet és csökkenti a légzési zóna CO2 koncentrációját. Kapható friss levegős egységgel kombinálva is.

 

Eye-Tech II. 5-13/9-13/10-11/10-12

 

Az Eye-Tech család négy különböző pajzsot tartalmaz, amelyek átölelik a profeeszionális pajzsok teljes körét. Minden Eye-Tech pajzs rendelkezik CE, CSA, ANSI, AS/NZA és DIN jóváhagyással. Valamennyi kazettát akkumulátorral támogatott napelem táplálja. A pajzsok ergonómikus kialakításúak, jól kiegyensúlyozottak és sokféle állítási lehetőséggel rendelkeznek. Az Eye-Tech II pajzsok használhatók az Air160/190 friss levegős készülékekkel vagy sűrített levegő befúvással. A lángálló fej- és arctömítés teljes védelmet nyújt a fej és az arc számára. A pajzs és a friss levegő befúvó készülék/szabályzó sztandard Eye-Tech levegőtömlővel (0468 127 011) kapcsolható össze.

 

Eye-Tech II védősisakkal

 

A fejkoszorút a védősisak adapterrel felcserélve, az Eye-Tech II illeszthető az ESAB védősisakhoz (0700000052). A kombináció nagyon jól ki van egyensúlyozva, és kényelmesen viselhető. Az Eye-Tech II pajzsot egy mozdulattal le lehet választani, vagy vissza illeszteni. A különleges kialakítású védősisak a legszigorúbb előírásoknak is megfelel, és egy gombos rögzítővel van ellátva.

Eye-Tech II védősisakkal és levegő táplálással

 

Ideális felszerelés, ha olyan környezetben kell az Eye-Tech II-t használni, ahol védősisak és friss levegős készülék alkalmazása szükséges. A rendszer tartalmaz egy Eye-Tech II pajzsot, egy jó minőségű védősisakot belső levegőcsatornával vagy az Air 160/190-hez vagy légzési minőségű sűrített levegőhöz, az Eye-Tech légtömlő (0468 127 011) alkalmazása esetén.

 

Eye-Tech II belső maszkkal

 

Az Eye-TechII használható egy belső túlnyomásos, B fokozatú köszörű maszkkal együtt, komplett arc- és fej tömítéssel. A köszörű maszk bármely sztandard Eye-Tech II pajzsba beépíthető és bármely friss levegős készülékkel kombinálható, mint az Air 160, Air 190 vagy sűrített levegős rendszerek. Ideális rendszer a hegesztett szerekezet gyártásban használt eljárásokhoz. Egyetlen fejvédő rendszer hegesztéshez és köszörüléshez.

 

Vissza