ESAB Air 160

Az ESAB friss levegő ellátó rendszerek korszerűsítve lettek a hegesztő magasabb fokú kényelme és biztonsága érdekében. Az Air 160 160l/min légáramot biztosít a kellemesebb munkahelyi környezet érdekében. A készülék tömege mindössze 1kg, de ellenálló a legkeményebb környezetben is. A készüléket P3 típusú, rendkívűli kapacitású szűrővel szállítjuk. Az akkumulátor, amely 8 órás kapacitással rendelkezik, a motoros egységtől függetlneül tölthető, ezáltal adott a lehetőség. hogy a készüléket két műszakos üzemben is használhassák.Az Air 160 használaható Eye-Tech vagy ALbatross pajzsokkal.Szállítással együtt:Az ESAB Air 160-8H komplett ,tartalmazza a motoros egységet. 8 órás akkumulátort, töltőt, kényelmi betétet, egy p3 szűrőt és egy előszűrőt.

 

ESAB Air CA ( Compressed Air ) Regulator

Légzőmaszk sürített levegő befúvással, nagy védettségi fokozatot igénylő munkahelyekhez. A maszk működés közben belélegezhető sürített levegő befúvását igényli. 140-300 l/min közötti légáram (a beállított légáram állandósul). Ha a nyomás csökken, riasztás lép múködésbe. Az Albatross friss levegős pajzsok a hegesztőt tiszta, friss levegővel látják el a pajzs két oldalán lévő befúvó nyíláson keresztül. Védettségi tényező: 200.

 

Carryvac 2

A Carryvac P150/P150 AST kis méretű, kis tömegű, hordozható elszívó készülékek, helyszíni alkalmazásokhoz. A hegesztőpisztolyhoz vagy elszívó fejhez csatlakoztatva, a Carryvac 2 közvetlenül a forrástól szívja el a füstöt. A szennyezett levegő egy higiéniailag elzártan csomagolt szűrőn keresztül megtisztítva jut vissza a légtérbe.A Carryvac 2 szűrőállapot jelzővel van ellátva, amely jelzi, ha a szűrőt cserélni kell. Ideális megoldás alkalmi hegesztésekhez, kis vagy közepes bekapcsolási idő esetén. A szűrő kapacitása kb. 200 kg vagy tizenkét 15kg-os tekercs tömör huzal leolvasztásához elegendő.A Carryvac 2 P150 AST automatikus start/stop funkcióval van ellátva, amely jelentősen növeli a szűrő és a készülék élettartamát. A Carryvac 2 P150 közvetlenül is felszerelhető ESAB áramforrásokra az ehhez kapható szerelőkészlet segítségével.Vessen egy pillantást az ESAB Centrovac füstelszívós pisztoly választékra is.

 

Vissza