MXL hegesztőpisztolyok

Léghűtéses hegesztőpisztoly. Ergonomikus markolat. Optimális hűtés, a hattyúnyak és áramátadó hosszabb élettartama. Rugós érintkezőjű vezérlőkábel csatlakozó a centrál csatlakozóban.Ľ 3m, illetve 4m kábelhossz. Gázterelők 3 különböző változatban, normál, hengeres és kúpos, maximális ruglamasságot és optimális élettartamot biztosíta

 

PSF léghűtéses

Három, különböző típusú, léghűtéses PSF hegesztőpisztoly kapható, amelyek különböző kábelhosszakkal rendelhetők. A markolat ergonómikus kialakítású. Különböző fokokban hajlított hattyúnyakak teszik könnyen elérhetővé a különböző pozíciókat és kényelmessé a munkavégzést nehéz hegesztési helyzetekben is.A PSF 405 kapható beépített, 3 fokozatú távvezérlő kapcsolóval is.

 

PSF vízhűtéses

vízhűtésses PSF talán a legjobban hűtött pisztoly a piacon. A hatékony hűtés áramkorlátozás nélkül kisebb hattyúnyakat tesz lehetővé, ráadásul hosszabb kopó alkatrész élettartammal. Az ergonómikus kialakítású markolat függesztő elemmel van ellátava, amely behajtahtó, ha szűk helyre kell benyúlni. A markolat végén található gömbcsukló a hegesztő kezét tehermentesíti. Különböző szögű hattyúnyakak révén könnyű hozzéférés lehetséges minden hegesztési helyzetben, ami kényelmes munkahelyzetet eredményez.Mindkét méret kapható beépített, három fokozatú távvezérlő kapcsolóval.

 

PKB 250/400

Az A9A Push-Pull rendszer a PKB 250 és 400 hegesztőpisztolyokból, az MLC 30/30C/302 huzalelőtolókból és különböző hosszúságú polikábelekből áll. A hegesztőpisztoly előtolómotorja levegő hajtású, és a huzalelőtolási sebesség a pisztolyon található gomb segítségével fokozatmentesen állítható. A vezérlő billentyű lehetővé teszi a kúszóstartos indítást és a huzalelőtolási sebesség hegesztés közbeni mérséklését. A polikábel csatlakozója egyszerre valósítja meg az áram, a huzalvezető, a védőgáz- és levegőtömlő csatlakozását.

 

PSF Centrovac léghűtéses

A Centrovac hegesztőpistzolyok integrált füstelszívással rendelkeznek, füstmentes környezetet biztosítva a hegesztők számára. Az ergonómikus markolatba van inetgrálva az elszívást szabályzó szelep. A PSF 250C és 315CLD kisebb markolattal készül, hogy megkönnyítse a hozzáférést valamennyi hegsztési helyzetben. A PSF 405C markolatának végén található gömbcsukló tehermentesíti a hegesztő csuklóját.

 

 

PSF Centrovac vízhűtéses

A vízhűtéses Centrovac hegesztőpisztoly a piacon kaphatók között valószínűleg a leghatékonyabban hűtött. Az integrált füstelszívás révén a hegesztő füstmentes környezetben dolgozhat. Az ergonómikusan kialakított markolatba van integrálva az elszívást szabályzó szelep. A vízhűtéses Centrovac pisztolyok markolatának végén kialakított gömbcsukló mérsékli a hegesztő csoklójára ható erőt. A PSF 410Cw RS3 változaton egy három állású távvezérlő kapcsoló található.

Vissza